maandag, januari 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Leuke activiteiten in de kerstvakantie voor Apeldoornse kinderen

Foto: Accres (archief)

Sportstimulering organiseert tijdens de kerstvakantie diverse activiteiten voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. Op verschillende locaties kunnen in Apeldoorn kinderen meedoen aan gratis activiteiten. Dit wordt georganiseerd van 23 t/m 30 december.

Op woensdag 23 december 2020 wordt de kerstvakantie afgetrapt met een Multisport Event bij Apeldoornse Boys. Van 9.30 tot 13.00 uur worden veel activiteiten aangeboden, zoals basketbal, voetbal, handbal, trefbal, mens erger je niet en nog veel meer leuks. Hieraan kunnen kinderen meedoen met een eigen samengesteld team. Hiervoor moet via de site van Sportstimulering worden ingeschreven.

Dinsdag 29 december gaat de kerstvakantie van Sportstimulering verder in de Zuiderparkhal. Hier kunnen kinderen de hele dag binnenlopen zonder inschrijving en meedoen aan leuke activiteiten. Van 9.00 tot 10.00 wordt er begonnen met trampoline springen en kunnen kinderen deze gave sport ontdekken. Van 10.00 tot 11.00 uur wordt er een echte TikTok dansles gegeven weer je de nieuwste TikTok dansjes leert en meteen een TikTok filmpje van maakt. De dag wordt afgesloten met kickboxen van 11.00 tot 12.00 uur. Diverse combo’s en technieken worden aan de kinderen in één uur aangeleerd.

Woensdag 30 december kun je deelnemen aan Het Ruilspel. Van 9.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen starten met een klein item en zorgen dat dit wordt geruild voor iets groters. Welk kind komt terug met het mooiste (sport) item? Het Ruilspel start vanaf verschillende locaties in Apeldoorn en is, net als alle andere activiteiten, volledig gratis.

Lijkt uw kind dit leuk of wilt u meer informatie? Kijk op https://sportstimulering.accres.nl/kerstvakantie

1 Comment

Reageren is niet meer mogelijk