woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Klinkende namen op bierfestival TerrasHop

Foto: Hopdonders

Zet zondag 2 juni alvast in je agenda, want dan is het tijd voor het Hopdonders festival TerrasHop. Dit evenement is dé plek voor iedereen die van bier houdt en wil genieten van een breed scala aan biersoorten. Van lokale favorieten tot internationale toppers, het festival vindt plaats op het plein achter de bierwinkel aan de Apeldoornse Koninginnelaan. Streetfood van restaurant Zenith maakt de ervaring compleet met heerlijke gerechten die perfect passen bij de verschillende bieren.

White Dog Brewery
White Dog Brewery uit Dordrecht staat al jaren bekend als een van de beste brouwerijen van Nederland. Ze begonnen met het brouwen van diverse IPA-varianten, maar tegenwoordig bieden ze ook fruitige ‘sours’ en krachtige imperial stouts. Een must-try voor elke bierliefhebber.

Huttenkloas
Het Twentse Huttenkloas biedt een indrukwekkend assortiment aan bieren, van klassieke abdijbieren tot innovatieve crossovers. Al meer dan 25 jaar weten ze elke type bierdrinker te verrassen met hun creaties.

X-Brewing
X-Brewing uit Katwijk staat bekend om hun onconventionele aanpak. Ze breken met traditionele bierstijlen en creëren unieke bieren met uitgesproken smaken. Perfect voor avontuurlijke bierdrinkers die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends.

Poesiat & Kater
De Amsterdammers van Poesiat en Kater vallen op met hun opvallende blikken en bijzondere biernamen. Ze combineren innovatie met een eerbied voor traditie, waardoor hun bieren zowel modern als tijdloos zijn.

Puik
Het Apeldoornse Puik is een vaste waarde op TerrasHop. Brouwer Richard Pool heeft een breed arsenaal aan bieren en zijn creaties worden steeds vaker internationaal erkend en bekroond. Puik is een trots merk van Apeldoorn en beschikt over een geweldig proeflokaal in de binnenstad.

Culinaire Hoogstandjes door Zenith
TerrasHop onderscheidt zich door zijn kleinschaligheid en inzet op kwaliteit in een gezellige, familiale sfeer. Restaurant Zenith, gevestigd verderop in de Koninginnelaan, verzorgt het streetfood vanuit hun buitenkeuken. Dit zorgt voor een hoogwaardige culinaire ervaring die perfect aansluit bij de diverse bieren die worden aangeboden.

Toegang en Aanmelding
Vanwege de beperkte ruimte op het plein achter Hopdonders, wordt er voor het festival op zondag 2 juni gewerkt met een gastenlijst. Voor € 15 per persoon ben je verzekerd van toegang en ontvang je een heerlijke hotdog van Zenith. Kinderen kunnen gratis mee naar het festival.

Aanmelden kan bij Hopdonders aan de Koninginnelaan 69B of via info@hopdonders.nl. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

1 Comments

Reageren is niet meer mogelijk