zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Top2000-kerkdienst Apeldoorn: Lock down – Look up!

Editie 2018 | Foto: Jan Cees Wouters

Op zaterdagavond 19 december om 18:00 uur wordt de 4e editie van de Top2000-kerkdienst uitgezonden op RTV Apeldoorn (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1355) en op www.grotekerkapeldoorn.nl Vorig jaar stonden we te dansen op de kerkbanken in de Grote Kerk, op geweldige nummers uit de Top2000. Dit jaar is alles anders. Maar niet getreurd: ook dit jaar is er gewoon weer een Top2000-dienst! De Jachtlaankerk, de Grote Kerk en de Goede Herderkerk bundelen dit jaar hun krachten om er op TV en online een onvergetelijke dienst van te maken. Het decor is wederom de vertrouwde Grote Kerk, de swingende dominee Annelies Jans is ook weer van de partij en dit jaar gaan we los op de muziek van een nieuwe band uit onze eigen wijk: the Vaccins.

En het thema? Lock down – Look up! In die oceaan van coronagolven proberen we met elkaar toch ons koppie boven water houden. En God helpt ons! We horen nummers als: Oceaan, Keep your head up en Hoog, Sammy, kijk omhoog. Een muzikale kerkdienst op weg naar Kerst, vol troost, hoop en plezier.

Zoals altijd is de “toegang” gratis, zeker nu we online gaan en op TV uitzenden, maar we willen net als alle jaren het collectegeld aan een goed doel geven. Dit jaar de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze jongeren kunnen in deze tijd wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

Dat wil je meemaken. Kijk je ook op 19 december om 18:00 uur via RTV Apeldoorn of www.grotekerkapeldoorn.nl? Daarna is er elk uur een herhaling, en ook de dag erna zal de uitzending nog enkele keren te bewonderen zijn via RTV Apeldoorn.

Niet dansen op de kerkbanken, maar wel thuis op de bank! Lock down – Look up!

Tot di tijd kun je op de hoogte blijven van onze voorbereidingen en het volgen op Facebook en Instagram.

Facebook.com/Top2000grotekerkapeldoorn
Instagram: top2000kerkdienstapeldoorn