dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Word jij onze nieuwe kinderburgemeester?

Foto: Videostill Youtube

Wil jij de nieuwe kinderburgemeester van Apeldoorn worden? Dat kan! De gemeente is op zoek naar een geschikte kandidaat die de huidige kinderburgemeester Lian opvolgt.

Kinderen die in de gemeente Apeldoorn wonen en die in groep 6 of 7 van de basisschool zitten kunnen nu ‘solliciteren’ voor kinderburgemeester van Apeldoorn.

De kinderburgemeester is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de belangen van kinderen. Hij of zij helpt en adviseert de burgemeester bij allerlei (kinder)activiteiten. Samen met andere kinderen kan de kinderburgemeester ook ideeën bedenken voor leuke nieuwe activiteiten in en rond Apeldoorn.

Kans maken?
Om kans te maken op deze functie moet je in groep 6 of 7 van een van de basisscholen in de gemeente Apeldoorn zitten.

Je kunt ‘solliciteren’ door een leuk filmpje van maximaal 30 seconden van jezelf te sturen via Whatsapp naar: 06-18 88 92 33.  Vertel daarin wie je bent en waarom jij graag kinderburgemeester van Apeldoorn wilt worden. De manier waarop je je filmpje maakt mag jezelf weten, dus verras ons maar! Je filmpje moet uiterlijk vrijdag 13 juni bij ons binnen zijn.

De filmpjes worden na de deadline beoordeeld door een jury. Zij kiezen uit de inzendingen 3 filnalisten. Dan is het de beurt aan de Apeldoornse basisschool leerlingen. Zij gaan namelijk op school stemmen op hun favoriet. Op woensdag 6 juli maken we de winnaar bekend en komen we hem of haar op school verrassen.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op via 06-18 88 92 33 of via kinderburgemeester@apeldoorn.nl.

1 Comments

  • Hoi ik wil heel graag kinderburger meester worden wand ik vind dat we meer moeten bewgen dus langere pauzes,En meer gymlessen

    Groetjes: Miguel

Reageren is niet meer mogelijk