maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Wat is Apeldoorn Actueel

Apeldoorn Actueel heeft als doel om al het nieuws en berichten (groot of klein) bij de bezoeker te brengen. Hierdoor kunnen wij met trots vermelden dat wij bijna ieder bericht die bij ons binnen komt doorplaatsen op de website.

Met meer dan 30.000 maandelijkse bezoekers op de website en enkele duizenden mensen via social media voelt Apeldoorn Actueel zich gesteund. Apeldoorn Actueel kent geen winstoogmerk en alle inkomsten die verkregen worden vanuit Apeldoorn Actueel worden ingezet om Apeldoorn Actueel te verstevigen in Apeldoorn.

Met een klein maar professioneel team brengen wij dagelijks de berichten bij de bezoeker. Snelheid van het publiceren is minder van belang. Wat op de eerste plaats komt is de juistheid van het bericht. Wij doen alles wat in onze macht ligt om te voorkomen dat er onjuistheden op de website en/of social media verschijnen. Hierdoor zijn wij niet altijd de eerste die het nieuws naar buiten brengt, maar vaak wel vollediger en juist.

Wij richten ons op een ieder die zich verbonden voelt met de gemeente Apeldoorn ongeacht de leeftijd. Ten eerste voor de inwoners van de gemeente zelf, maar ook voor de oud bewoners die de gemeente hebben verlaten en een ieder die geïnteresseerd is in de gemeente Apeldoorn.