zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoornse Shaolin school pakte zilver op Open Tai Chi NK 2018

Foto: Shaolin sportschool

De STN Stichting Tai Ji Quan Nederland houdt jaarlijks een groot Tai Chi festival en open Nederlands Kampioenschap. Dit jaar was het festival op zaterdag 10 november 2018 en  Shaolin Kung Fu ‘He Yong Gan’ deed mee voor Apeldoorn met Douwe Geluk en Argentina Cotcheza. Deze twee Apeldoornse atleten pakten sterk het zilver binnen het onderdeel duo Chi Kung.

 

Scholen uit binnen en buitenland kwamen naar sportcentrum Olympos aan de Upsalalaan in Utrecht. Intens werd er gestreden en alle deelnemende atleten deden hun uiterste best. Douwe Geluk tevens ook eigenaar van de Bron van Geluk in Apeldoorn pakte samen met Argentina Cotcheza het zilver met Wudang Wu Xin medische Qi Qong.

Ook had de voorzitter van de STN, dhr Theo Ypma een prachtige verrassing: de Apeldoornse deelnemers van de Wu Wei Cup 2018 in Duitsland werden extra in het zonnetje gezet en gehuldigd door de STN. Elke atleet die in Hamburg was geweest kreeg een prachtig aandenken van de STN een ere vaantje. Al met al.weer een prachtig succesvol toernooi voor de Shaolin sportschool uit Apeldoorn.