dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Topsporters en Ondernemers bundelen hun krachten voor een gezonde maatschappij!

Foto: Buitengewoon Business

Op 14 en 15 november vindt in het Omnisport te Apeldoorn het nieuwe Ondernemers Event Buitengewoon Business plaats. Dit nieuwe Event richt zich op de ondernemers in de Stedendriehoek. In een sfeervolle ambiance worden nieuwe ontwikkelingen, technologieën en actuele thema’s getoond ten behoeve van de ondernemers in deze unieke regio.  

Buitengewoon Business wil overheden, bedrijfsleven en andere initiatieven verbinden en het regionaal zakendoen stimuleren.

De opening van Buitengewoon Business zal op een speciale symbolische wijze plaatsvinden. Enkele grote platformen in de sport (de KNWU, NTFU, Atletiek Unie, Ned. Triatlon Bond) en het platform “Sport en Zaken” hebben samen een uniek initiatief ontwikkeld.  Het initiatief richt zich op het stimuleren sport binnen het bedrijfsleven. Daarbij sluit de organisatie Love to Ride aan op promotie van het woon-werk verkeer op de fiets. Doelstelling: Binnen 5 jaar 1 miljoen werknemers in beweging.

De presentatie hiervan zal op woensdag 14 november a.s. plaatsvinden in aanwezigheid van de baanwielrenploeg van de KNWU en de wethouders economische zaken van Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen. Gezamenlijk worden de wielrenners gelanceerd als kick-off voor dit unieke ondernemersevent op de prachtige wielerbaan van het Omnisport in Apeldoorn.

Een unieke verbinding tussen ondernemers, topsport in deze krachtige regio!