maandag, december 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gratis proefles Stoelyoga op 28 november bij Yoga on the Go

Foto Yoga on the Go

U bent van harte welkom bij Yoga on the Go aan de Bogaardslaan 14 B in Ugchelen om kennis te maken met yoga op een stoel, met daarnaast ook delen staand, met indien nodig een stoel als steun.

Deze vorm van yoga is in principe geschikt voor iedereen en wordt in het hele land gegeven in bedrijven, verzorgingshuizen, maar ook in het onderwijs. Denk bv. eens aan de schouders van mensen die op kantoor of in de horeca werken. En ook voor kinderen op school is het goed met steeds meer computeronderwijs. Zelf ben ik in september dit jaar naar een cursusdag van Stoel Yoga Nederland geweest bij de enthousiaste Paula Jap Tjong. Die ons veel mogelijkheden van stoelyoga heeft laten zien en ervaren. Omdat ik het leuk vind om deze vorm van yoga naast de gewone Dru yoga lessen uit te dragen is er op 28 november een gratis les ter kennismaking.

In deze les komt ook Dru yoga in stoelvorm voorbij en is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Hebt u interesse, maar weet u nog niet of dit iets voor u is, kom dan deze proefles mee doen en ervaar het eens aan den lijve. Als dit goed bevalt kunt u zich inschrijven voor deze groep. U kunt zich voor de proefles opgeven bij Marion Gerritsen, telnr. 06-51692283 of mail mat7@online.nl. Voor meer info over Dru Yoga en overige lessen kunt u kijken op www.yoga-on-the-go.nl