woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zondag opening nieuwe achtbaan ‘Texas Twister’ in Kinderpretpark Julianatoren!

Foto: Kinderpretpark Julianatoren

Op zondag 24 april om 11:30 uur wordt de nieuwe achtbaan van Kinderpretpark Julianatoren ‘Texas Twister’ officieel geopend. De directeur van het pretpark, Jeroen Buter, vertelt dat hij erg blij is om het seizoen 2022 met de opening van een nieuwe attractie te beginnen. “We maken van de opening een groot feest”.

Texas Twister
In de Texas Twister maak je een doldwaze rit over de prairie van Texas en geniet je van het adembenemende uitzicht op Mount Muismore. Jeroen Buter vertelt dat de Texas Twister een spinning coaster is waarbij het bovendeel van het wagentje roteert ten opzichte van het onderstel.

Een attractie vol beleving
“Afgelopen winter hebben we niet stilgezeten en zijn wij flink bezig geweest om de Texas Twister op tijd klaar te hebben. De Texas Twister is geheel gethematiseerd en vormt samen met de attracties de Paardenbaan, de Tollende Hoeden en de Wild West Express het themagebied Het Wilde Westen.  De Texas Twister is echt een hele mooie toevoeging aan het park”.


Nieuwe TV-serie Jul & Julia
Achter elke attractie in het park zit een avontuurlijk verhaal dat Meneer Kaasgaaf zelf beleefd heeft. “Ja, dus ook van deze nieuwe achtbaan” vertelt Jeroen Buter. “Deze zomer verschijnt er van dit avontuur een nieuwe serie van Jul & Julia genaamd ‘herrie op de prairie’. We zijn momenteel druk bezig met de opnamen voor deze nieuwe serie”.

YouTube-serie ‘Op weg naar de Texas Twister’
Van de totstandkoming van de ‘Texas Twister’ heeft het pretpark een 3-delige YouTube-serie gemaakt. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen over het ontwerp, de bouw, de afwerking en zie je unieke beelden. “De derde aflevering verschijnt vrijdag 22 april op het Julianatoren YouTube-kanaal en onze website julianatoren.nl” aldus Jeroen Buter.