donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

WOW Apeldoorn! de nieuwe hotspot in het centrum

Foto: winkelcentrum Oranjerie

In winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn komt vanaf deze zomer een unieke hotspot te staan: WOW Apeldoorn! Het wordt de plek voor jong en oud om originele foto’s, filmpjes en andere leuke content te maken voor op bijvoorbeeld social media.  

Na een paar jaar van flinke transformatie is Oranjerie sinds het najaar van 2019 weer helemaal geopend voor publiek. Echter liggen er nog genoeg uitdagingen, zeker wat betreft het aanbod van winkels en leuke activiteiten. Met dit unieke concept willen we laten zien dat Oranjerie is het moderne, leuke en hippe winkelcentrum is van de toekomst!

Iedereen kan de Oranjerie binnenlopen om een foto te maken bij deze plek of om een kijkje te nemen bij de hotspot. Het zijn twee grote wanden, met op de 4 zijden een creatief, uniek en kleurrijk concept. Het maakt van de Oranjerie dé plek om deze zomer naar toe te gaan en draagt bij aan een glimlach op ieders gezicht.

De hotspot is gecreëerd door twee creatieve conceptontwikkelaars uit Apeldoorn: Hanneke Brinkman en Marjan Huiskamp in opdracht van Winkelcentrum Oranjerie. Zij lieten zich hiervoor inspireren door de concepten van Youseum en Wondr Experience in Amsterdam, de binnenspeeltuin voor volwassen. Beide druk bezocht en social media staat vol met toffe kiekjes uit 1 van beide. Hoe kunnen we dit integreren en toegankelijk maken voor Apeldoorn, zonder een toegangsprijs te vragen. Hoe leuk is het om zoiets in Apeldoorn te creëren?