vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

GoldenSports, samen sporten en bewegen in de buitenlucht van start in Apeldoorn

Foto: Sportservice Apeldoorn

Op maandag 13 juni start GoldenSports op het Cruyff Court aan de Morinistraat in de wijk Orden. GoldenSports is een beweegles voor 65 plussers in de buitenlucht waarbij ontmoeten en plezier centraal staan.

Wat houdt een les GoldenSports in
Bij een les GoldenSports worden er oefeningen gedaan voor het verbeteren van de balans, spierkracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Dit wordt ook vaak in spelvorm gedaan. Het sociale aspect is hierin erg belangrijk en dat er voor een lage prijs kan worden deelgenomen. Meer informatie is ook te vinden op www.goldensports.nl.

Wie kan hieraan deelnemen
Iedereen die zonder hulpmiddel kan lopen is welkom om mee te doen, ook als u nog nooit eerder aan sport deed. De gevarieerde training is in vertrouwde handen van Miranda van Loon, Miranda heeft verschillende beweeggroepen met senioren in Apeldoorn. Ze heeft veel ervaring in het geven van sportlessen aan de doelgroep en heeft veel aandacht voor de veiligheid tijdens het sporten.

Hoe kunt u deelnemen aan een les GoldenSports
Iedere maandag van 11:00  – 12:00 uur (ook in de zomervakantie) wordt er verzameld bij ontmoetingsplek Orca aan de Germanenlaan 360. Voor wie wil staat er om 10:30 uur een kopje koffie of thee klaar om de activiteit op een rustige en gezellige manier te starten. Wanneer u voor het eerst deelneemt is dit gratis, daarna betaalt u € 3,- euro per keer (korting voor minima is in overleg). Dus wilt u op een sociale en prettige manier aan uw fitheid werken? Meld u dan vrijblijvend aan bij Michèle Seton via mseton@accres.nl of  06-83502880.

GoldenSports in Apeldoorn is een samenwerking tussen Sportservice Apeldoorn, De Sportraad Apeldoorn, Stimenz en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van  Het Oranje Fonds.