zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Wild Romance op 8 juni naar GIGANT

Foto: Gigant

Wie aan Wild Romance denkt, denkt in eerste instantie aan die gouden periode van eind jaren ’70 en begin jaren ’80. Herman Brood en His Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz en Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. De band komt op zaterdag 8 juni naar GIGANT in Apeldoorn. De deuren van de popzaal openen om 20:00 en het programma start om 20:45. Tickets kosten €16,00 en zijn verkrijgbaar aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Het was seks, drugs, rock ’n roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden. Met naast Brood natuurlijk Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen. Wat later kwam ook David Hollestelle, die net zo venijnig kon riffen als dat hij er uit zag.

Anno 2019 heeft Wild Romance the best of both worlds aan boord: Dany én David. Hun frontman is Edgar Koelemeijer, de toetsenist is Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan ‘t Hoen (drums). Dit jaar bracht de band een nieuw album uit: No Time. No Time rockt, No Time rollt en No Time raakt in hart en onderbuik. Wild Romance is ready to rock en komt op 8 juni naar GIGANT met nieuwe nummers en natuurlijk ook al de legendarische Herman Brood hits.