zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Wij Apeldoorn start de WijWegWijsDienst

Foto: Menno Mulder

Politieke partij WijApeldoorn staat voor de overtuiging dat iedereen, ongeacht achtergrond en situatie, moet kunnen deelnemen aan het gemeenschapsleven. Echter, het vinden van de juiste gemeentelijke diensten en ondersteuning kan soms een uitdaging zijn. Daarom heeft WijApeldoorn de WijWegWijsDienst ontwikkeld, een team van twee toegewijde individuen die klaarstaan om inwoners van Apeldoorn te helpen.

Asha Jagesar en Gert Methorst vormen dit team en bieden directe ondersteuning, bemiddeling en advies aan mensen die moeite hebben om de weg te vinden in het gemeentelijke systeem. Gert, een ervaren lokale politicus, en Asha, een ervaren bemiddelaarster, bundelen hun krachten om mensen te helpen die dreigen te verdwalen of al verdwaald zijn in het doolhof van gemeentelijke procedures.

Heb je hulp nodig? Dan kun je de WijWegWijsDienst bereiken via telefoonnummer 06 42 66 50 17, e-mailadres WegWijsDienst@WijApeldoorn.nl, of per post op het adres: WijWegWijsDienst, Postbus 10423, 7301 GK Apeldoorn. Meer informatie is te vinden op de website https://wijapeldoorn.nl/wijwegwijsdienst/.

Met de WijWegWijsDienst staat WijApeldoorn klaar om de inwoners van Apeldoorn te helpen de juiste weg te vinden binnen het gemeentelijke landschap.