woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuw Apeldoorns business event verrast Apeldoorn

Foto: Stichting Business in Apeldoorn

Op donderdagavond 29 februari vindt de eerste editie plaats van een gloednieuw business event in Apeldoorn. Dit evenement belooft een unieke ervaring te worden, compleet anders dan wat Apeldoorn gewend is op het gebied van zakelijke bijeenkomsten. Met het vertrouwen van de gemeente Apeldoorn en de steun van talloze bedrijven en businessclubs is het event bijna uitverkocht.

Dit bijzondere initiatief is ontstaan uit een idee van Kim Sijtsema van SeeYou@Apeldoorn en Frank Huibers van de BC055. Hun doel? Het samenbrengen van de meer dan 100 businessclubs en ondernemingsverenigingen in Apeldoorn, om zo de lokale ondernemers nog meer met elkaar te verbinden en te laten ondernemen. Na een periode van stilte werd het idee in september 2022 nieuw leven ingeblazen, met als resultaat de oprichting van de Stichting Business in Apeldoorn en de organisatie van dit unieke event.

Wat dit event zo bijzonder maakt, is dat het geen standaard netwerkavond is. Geen simpele kennismaking naast je stoel of een avondje dansen met bekenden. In plaats daarvan worden ondernemers ondergedompeld in de wereld van Alice in Wonderland, met verwondering als centraal thema. Vanaf het moment van binnenkomst tot aan de afsluiting op de dansvloer zullen de aanwezigen verrast worden met allerlei prikkelende activiteiten en uitdagingen, ontworpen om hen kennis te laten maken met een breed scala aan Apeldoornse ondernemers.

De aanwezigheid van de nieuwe wethouder Economische Zaken benadrukt het belang van dit initiatief voor de lokale economie. Ook diverse theatergroepen uit Apeldoorn dragen bij aan de avond, waardoor niet alleen ondernemers, maar ook culturele instellingen betrokken worden bij dit unieke evenement.

Het event wordt georganiseerd door Stichting Business in Apeldoorn, onder leiding van een ervaren bestuur bestaande uit lokale ondernemers. Meer informatie en aanmelding voor het event zijn te vinden op www.businessinwonderland.nl. Zorg dat je erbij bent op 29 februari vanaf 19:00 uur in Orpheus Apeldoorn voor een avond vol verrassingen en verbindingen.