woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ontmoetingsbijeenkomst “Intimiteit en seksualiteit bij kanker”

Foto: Stichting ‘kLEEF

Op dinsdagmiddag 5 maart nodigd Stichting ‘kLEEF! mensen met kanker en hun partners uit voor een ontmoetingsbijeenkomst waarin  openlijk gepraat wordt over de veranderingen en impact van kanker op intimiteit en seksualiteit. Dit zijn vaak moeilijke onderwerpen om over te praten, maar het is cruciaal om ze niet te verwaarlozen. Daarom hebben we Nelleke, een ervaren oud-huisarts en systeemtherapeut, uitgenodigd als professionele gesprekspartner om dit onderwerp te begeleiden.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 uur tot 15.00 uur op de locatie aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Als je graag wilt deelnemen, kan je Stichting ‘kLEEF! telefonisch bereiken via 055-576 26 76 of een e-mail sturen naar info@stichtingkleef.nl. Je kunt ook meer informatie vinden op de website www.stichtingkleef.nl.

Stichting ‘kLEEF! hoopt je te verwelkomen op 5 maart, waar samen een open gesprek gesprek gevoerd kan worden over dit belangrijke onderwerp. Het is een kans om steun te vinden, ervaringen te delen en elkaar te helpen omgaan met de uitdagingen die kanker met zich meebrengt, specifiek op het gebied van intimiteit en seksualiteit.