vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Welkom in CODA 9 september in CODA Museum

Foto: CODA

Woon je net in Nederland en wil je beter Nederlands leren? Kom dan naar de rondleiding Welkom in CODA. Je kijkt naar kunstwerken in CODA Museum en oefent je Nederlands. Er is een rondleiding op woensdag 9 september; we beginnen om 10.00 uur in CODA Café. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand en volgen we de richtlijnen die gelden.

Samen met anderen en met een docent van CODA ga je naar het museum. Je kijkt naar kunst en praat daar met elkaar over. Wat zie je? Vind je dat mooi of niet? Wat kun je erover vertellen? Zo oefen je jouw Nederlands en leer je ook iets over kunst. Welkom in CODA heeft elke keer een ander thema. In september is het thema ‘Wonen’. De kunstwerken die we gaan bekijken zijn te zien in de tentoonstellingen The Future is Female, Het huis dat nooit af is en Alles is studie in CODA Museum.

We beginnen om 10.00 uur in CODA Café met een kop koffie of thee. Daarna begint de rondleiding; deze is rond 11.30 uur afgelopen.

Aanmelden
Meedoen is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Zet daarin jouw naam, telefoonnummer en aantal personen. Je krijgt per mail van ons bericht of je mee kunt doen; er is een maximum van acht deelnemers.

Ook in oktober is er weer een rondleiding; deze is dan op donderdag 8 oktober.

Welkom in CODA – in huis
Wil je liever nog niet naar het museum? Welkom in CODA kun je ook thuis doen, op je telefoon, computer of laptop. Ga naar www.coda-apeldoorn.nl/taalhuis; daar vind je de link naar het gratis programma Welkom in CODA – in huis.