woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

WAAR Apeldoorn heropent

Foto: WAAR Apeldoorn

Van 10 februari tot en met 17 februari viert WAAR Apeldoorn feest. De cadeau en lifestyle winkel aan de Marktstraat heropent haar deuren met een nieuwe eigenaresse.

Nieuwe eigenaresse
WAAR Apeldoorn heeft vanaf 1 januari jl. een nieuwe eigenaresse: Liane Roeterd.
Na zes jaar overhandigde Jennifer van Vliet de sleutel aan haar vaste klant Liane. Zoals zij zelf zeggen: ‘Klant wordt eigenaresse en eigenaresse wordt klant.’
Liane heeft jarenlang gewerkt als kwaliteitsmanager. Haar belangrijkste kernwaarden zijn: duurzaamheid, recycling, fair trade en echtheid.

Wat is WAAR?
WAAR Apeldoorn is een Cadeau & Lifestyle winkel met een verrassend assortiment aan fair trade en duurzame producten. De producten zijn met liefde en zorg gemaakt. Elk product van WAAR heeft een mooi verhaal. Liane luistert naar het verhaal en onderzoekt wat is waar? Klopt het verhaal met de manier waarop het product ook echt geproduceerd is? Of is het een mooi verkoopverhaal. Hierdoor zijn de producten met hun verhalen echt 100% waar.

Hoe viert WAAR Apeldoorn feest
In de periode van 10 februari tot en met 17 februari komen verschillende acties voorbij. Elke dag zal een product of productgroep onder de aandacht worden gebracht met een mooie korting. Deze kortingen zijn zichtbaar in de winkel en op de sociale mediakanalen van WAAR Apeldoorn.

Met op 11 februari een extra actie
De eerste 25 klanten die een aankoop doen van minimaal € 50,00 ontvangen bij hun aankoop een goodiebag ter waarde van € 30,00.

Waar is WAAR Apeldoorn:
WAAR Apeldoorn
Marktstraat 1a/b
Email           : apeldoorn@ditiswaar.nl
Facebook     : https://www.facebook.com/WAARApeldoorn
Instagram   : https://www.instagram.com/waarapeldoorn/

Openingstijden
WAAR Apeldoorn is geopend op:
Maandag     : op afspraak
Dinsdag      : 10:00 – 17:30 uur
Woensdag   : 10:00 – 17:30 uur
Donderdag  : 11:00 – 18:30 uur
Vrijdag        : 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag     :  9:00 – 17:00 uur
Zondag       : Koopzondagen van 12:00 – 17:00 uur

Benieuwd naar de mooie acties of kennismaken met Liane Roeterd? Kom dan in de week van 10–17 februari naar WAAR Apeldoorn.