woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albumpresentatie Berenice van Leer

Foto: Mansion24

Zaterdag 11 februari a.s. om 17:00 uur staat Berenice van Leer live on stage bij Mansion24. De toegang is geheel gratis. De zangeres brengt enkele nummers van haar album ten gehore. Van Leer stond op toonaangevende podia in binnen- en buitenland, staat bekend als leadzangeres van de legendarische electro-funkband Kraak & Smaak, maar velen zullen haar ook kennen van Wicked Jazz Sounds.

Over Berenice van Leer

Berenice van Leer gaat met haar debuut de wereld een geheel andere kant van zichzelf laten zien. Vanaf jonge leeftijd zet ze podia in binnen- en buitenland in vuur en vlam. Tegenwoordig vooral als frontvrouw van de elektrofunkband Kraak & Smaak, maar je kunt haar ook kennen van Wicked Jazz Sounds. Tussen het touren door heeft ze eigen ideeën voor liedjes verzameld wat heeft geleid tot haar debuutalbum ‘From Silence’. Hierin vindt ze de rust en ruimte voor haar persoonlijke verhaal. Open, eerlijk en vooral dichtbij de luisteraar gaat Berenice op zoek naar acceptatie, rouwverwerking, en het vinden van antwoorden in stilte met deze gelaagde popplaat. Afgelopen weekend vond haar release album concert plaats in Bitterzoet Amsterdam.

Mansion24 presents Plato Live
Onder de noemer Plato Live in Mansion24 vinden maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Mannenkleding, kapper, muziek, café. events  en verse pizza’s  worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is dagelijks geopend tot 20:00 uur.