zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Voorlichtingsmiddag veilig (financieel) oud worden

Foto: Stimenz

Als u een dagje ouder wordt, is het goed om eens na te denken over wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt. Zo houdt u zelf de regie en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.

Om u wat op weg te helpen organiseert Stimenz een voorlichtingsmiddag met als thema ‘veilig (financieel) oud worden. Want welke mogelijkheden zijn er dan allemaal? Zelf de regie houden en weten dat zaken volgens wens worden geregeld kan rust geven.

Genoeg om over na te denken
Zo is er bijvoorbeeld het levenstestament. Hierin legt u vast wie uw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt. En op welke manier die persoon dat zal doen. Het is ook mogelijk om alleen voor de financiële zaken een volmacht aan te stellen. In alle gevallen is het goed om alvast na te kunnen denken voor welke situatie u iets wilt regelen. Een gepensioneerd notaris legt u alles uit over de mogelijkheden die er zijn. Hij heeft genoeg praktijkvoorbeelden en geeft antwoord op uw vragen.

Als u iets overkomt terwijl u geen volmacht of levenstestament heeft vastgelegd geeft de wet u bescherming. Tijdens deze bijeenkomst legt D & L Bewindvoering uit wat beschermingsbewind precies inhoudt en hoe uw vermogen kan worden beschermd. Kortom genoeg om over geïnformeerd te worden en om over na te denken in de toekomst.