donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Volledig verzorgde voetbaldag in de meivakantie

Foto: Pixabay

In de meivakantie organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres de 100% Voetbaldag, een volledig verzorgde Voetbaldag voor jongens en meiden van 5 t/m 15 jaar. De 100% Voetbaldag wordt gehouden op dinsdag 30 april bij CSV Apeldoorn, aanmelden kan nog tot 23 april.

Het thema van de 100% Voetbaldag is “Speel een dag in de Eredivisie”. Ga op de foto, volg een techniektraining inclusief warming up en eet een echte sportlunch. In de middag doe je samen met jouw team mee aan het Eredivisie Toernooi! Alle deelnemers ontvangen een voetbalshirt, waarop je vooraf gratis je naam kan laten drukken.

Toptrainers
De voetbaldagen duren van 09.00 uur tot 15.30 uur en de begeleiding is in handen van gediplomeerde trainers van o.a. Vitesse en De Graafschap. Daarnaast wordt de dag mede mogelijk gemaakt door sponsor 100% Voetbal Apeldoorn.

Meer informatie
Dinsdag 30 april is de 100% Voetbaldag voor jongens en meiden van 5 t/m 15 jaar. Deelname aan een van de voetbaldagen kost € 25 en aanmelden kan nog tot 23 april via de website van Sportstimulering: sportstimulering.accres.nl/voetbaldag. Let op de aanmeldingen gaan snel en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.