vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

TK Maxx Apeldoorn geopend

Foto: TK Maxx

Liefhebbers van een unieke stijl kunnen hun geluk niet op. De langverwachte vestiging van TK Maxx in Apeldoorn is eindelijk open. De winkel opende vanochtend haar deuren voor het publiek in het compleet vernieuwde winkelcentrum de Oranjerie. 

Met de opening in Apeldoorn creëert TK Maxx 30 nieuwe banen, waarvan meer dan de helft wordt ingevuld door het UWV. Shoppers kunnen op zoek naar unieke fashion, home, beauty, sport en kinderitems, verspreid over een winkeloppervlakte van de vestiging die 1.754 vierkante meters bedraagt. Shoppen bij TK Maxx is een unieke ervaring. Het warenhuis geeft daarom graag wat tips mee:

Hoe je shopt bij TK Maxx?
Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, voor kleine prijzen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers.

TIPS:
De off-price retailer raadt dan ook aan om niet altijd met een specifieke missie de winkel in te gaan. Ook is het goed om per afdeling naar unieke items te speuren en vaak langs te komen voor een kort bezoekje. Van alle verschillende items kan elk pareltje namelijk de laatste van zijn soort zijn. Weg is dus ook echt weg bij TK Maxx. Het warenhuis garandeert wederom in de nieuwe winkel: een breed aanbod aan grote merken voor kleine prijzen die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

Locoburgemeester Mark Sandmann is blij met de vestiging van TK Maxx in Apeldoorn. “Het is een onderneming die verantwoordelijkheid neemt voor haar omgeving, naast het economische belang. Ook het feit dat er twintig mensen vanuit een werkloosheidssituatie daar aan de slag gaan, vind ik echt heel mooi.”