maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kom paaseieren zoeken bij Binky!

Foto: Accres

Het gehele paasweekend kunnen kinderen paaseieren zoeken bij Kinderparadijs Malkenschoten. Binky heeft op Goede Vrijdag, zaterdag en tijdens de Paasdagen door het hele park nesten met eieren verstopt. Kinderen kunnen de nesten opzoeken en hiermee hun zoekdiploma halen.

Bij de entree van Kinderparadijs Malkenschoten (0 & 1 jaar gratis, 2 jaar en ouder € 7,50) ontvang je een lege eierdoos. Het doel is om van alle kleuren eieren 1 ei te vinden en zo de eierdoos te vullen. Tegen inlevering van de eierdoos, gevuld met eieren uit de verschillende nesten, ontvangen de kinderen een eieren zoekdiploma.

Naast het eieren zoeken worden er veel meer activiteiten georganiseerd. Binky komt langs voor een meet & greet, het animatieteam zorgt voor leuke spelletjes, de speeltuinen zijn open en er zijn al veel jonge dieren geboren die jou graag willen ontmoeten.

Het hele jaar naar Binky
Zoals altijd kun je ook tijdens Pasen je aangeschafte dagkaartje omzetten naar een jaarabonnement. Het entreebedrag wordt dan verrekend met de abonnementskosten. Een jaarabonnement is ook gemakkelijk via de website Binky.nl aan te schaffen voor € 19,50.

Voor extra informatie over Kinderparadijs Malkenschoten en de Paasdagen kunt u kijken op binky.nl