woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vier de Kinderboekenweek in CODA met Spinder, Iven Cudogham en Yvonne Jagtenberg.

Foto: CODA

Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) is er van alles te zien, doen en te beleven in CODA Centrale Bibliotheek. Het thema is dit jaar ‘Bij mij thuis’. Maar, wat betekent ‘thuis’ voor jou? Dat kan voor iedereen anders zijn en die verschillen staan deze week bij de activiteiten in CODA centraal. Luister naar de spannende vertelvoorstelling Spinder, bouw mee aan de kartonnen stad Kartopia of ga met Iven Cudogham en Anansi de Spin mee op reis. Meer over het programma, alle activiteiten en de online kaartverkoop is te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/kinderboekenweek.

Heel veel dagen feest in CODA!
Ook dit jaar is er tijdens de Kinderboekenweek weer van alles te doen in CODA Centrale Bibliotheek, CODA Museum en in de vestigingen in dok Zuid en De Maten. We trappen op 4 oktober af met een speciale Maakmiddag en de boeklancering van Swoertje en het geheim van de smid in CODA Junior, maar ook in CODA dok Zuid en CODA De Maten zijn er verschillende activiteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Zaterdag 7 oktober luister je in CODA Auditorium naar de spannende en ontroerende vertelvoorstelling Spinder, naar het gelijknamige en met de Gouden Griffel bekroonde boek van Simon van der Geest.

Woensdag 11 oktober: Kinderboekenweekfeest
Hét Kinderboekenweekfeest vieren we op woensdag 11 oktober in CODA Museum met onder andere de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje en een meet & greet met Iven Cudogham (je kent hem misschien wel van het tv-programma Een huis vol). Maar er is tussen 14.00 en 17.00 uur nog veel meer te doen; van een speciale maakmiddag, de talkshow ‘Doe je dat thuis ook?!’ tot je eigen huis ontwerpen en meebouwen aan de kartonnen stad Kartopia.

We sluiten deze week op zondag 15 oktober af met verschillende tekenworkshops door onder andere een echte striptekenaar én Yvonne Jagtenberg. Deze laatste opent in CODA Junior dan ook haar expositie Huis van Hopper. Ook worden die middag de prijzen uitgereikt voor de CODA tekenchallenge. Je kunt hier overigens nog tot 1 oktober aan meedoen; je leest er alles over op www.coda-apeldoorn.nl/tekenchallenge.

Kaartverkoop en programma
Ga voor het complete programma van de Kinderboekenweek, de flyer en de online kaartverkoop naar www.coda-apeldoorn.nl/kinderboekenweek.