woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Opening vernieuwde Theaterzaal GIGANT op 1 oktober

Foto: Gigant

Op zondag 1 oktober zal filmtheater GIGANT een gevarieerd filmprogramma presenteren ter gelegenheid van de opening van haar vernieuwde Theaterzaal, waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt. De zaal is opgeknapt met nieuwe stoelen die meer beenruimte bieden, een verbeterde indeling en een visuele make-over met frisse verf en een nieuwe vloer.

Bovendien zijn in alle zalen van het filmtheater de oude Xenon lampen vervangen door laser-projectoren, wat resulteert in een uitzonderlijk scherpe beeldkwaliteit en aanzienlijk lagere energiekosten. Daarnaast is het geluidsysteem in alle zalen geüpgraded van 5.1 naar 7.1 Surround Sound, wat de filmervaring voor bezoekers nog beter maakt.

De opening wordt gevierd met een rijk filmprogramma op zondag 1 oktober. Bezoekers kunnen genieten van diverse evenementen, waaronder de Try-out van Cinemini, een film- en speelervaring voor de allerkleinsten. Daarnaast worden voorpremières vertoond van films zoals “Past Lives,” “The Miracle Club,” en “Squaring the Circle,” een documentaire van Anton Corbijn. Ook staat de vertoning van de Gouden Palm-winnaar “Anatomy of a Fall” op het programma. Gedetailleerde informatie over het programma van deze openingsdag is te vinden op www.gigant.nl.