zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Veilig fietsen voor senioren

Foto: Accres

Op zaterdag 3 september zijn Doortrappen Apeldoorn en de fietsersbond aanwezig bij de informatiemarkt van het Zuiderparkfestival. Kom langs en vraag de experts van de fietsersbond alles over veilig fietsen. De fietsdocenten geven graag tips over het goed afstellen van uw fiets, het uitstippelen van een veilige route en de voordelen van het gebruik van een fietshelm. Van 13.00 – 17.00 uur kunt u hen vinden in het Zuiderpark ten hoogte van Buurthuis Maasstraat.

Fietsinformatiedag op 3 september
Met de fietsinformatiedag wordt aandacht gevraagd voor fietsveiligheid voor senioren. Tijdens deze dag worden tips gegeven om veilig en met plezier op de (elektrische)fiets te stappen. Fietsdocenten kunnen helpen bij het goed afstellen van de fiets en geven tips over de aanschaf van een passende fiets. Komt u op 3 september ook even langsfietsen?

Doortrappen bij de Zorgsaam beurs op 28 september
Het motto van de Zorgsaam beurs van 2022 is ‘onbezorgd genieten’. Dit motto past erg goed bij de doelstelling van Doortrappen. Zij willen u als senior namelijk graag onbezorgd laten genieten op de fiets. Daarom zijn zij op 28 september aanwezig op deze beurs in Theater Orpheus. Komt u hen bezoeken? De entree is gratis!

Meer informatie over veilig fietsen is te vinden op www.doortrappen.nl