maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vaccinaties, het hele verhaal

Foto: Pixabay

GB APELDOORN (GemeenteBelangen Apeldoorn) organiseert op zaterdag 17 oktober 2020 een gratis bijeenkomst over de voors en tegens van vaccinaties

Initiatiefnemer van deze bijeenkomst is Agnes Bolwerk, lid van GB APELDOORN. Zij heeft in haar eigen gezin meegemaakt wat de gevolgen kunnen zijn van een vaccinatie en vindt het daarom belangrijk dat beide kanten van het verhaal worden belicht.

De bijeenkomst start met een overzicht van de belangrijkste redenen waarom wel gevaccineerd moet worden, ontleend aan RIVM-voorlichting. Daarna zullen twee sprekers hun verhaal vertellen over vaccinaties, waarin ze een andere kant laten zien.

De bezoekers verlaten na deze sessie de zaal met een bredere en diepere kijk op dit belangrijke onderwerp.

Sprekers:
Frank Ruesink, de eerste spreker, vertelt waarom hij zichzelf heeft ontwikkeld tot nieuwetijds-lobbyist voor medische vrijheid. Frank heeft regelmatig contact met de eindverantwoordelijken voor het vaccinatieprogramma in politiek Den Haag en heeft veel onderzoek gedaan naar de gevolgen van vaccinaties.

Romy Quint, in het dagelijks leven relatie -en gedragstherapeut, gebruikt een groot deel van haar vrije tijd om de belangrijkste leverancier van het verwachte Corona vaccin voor Nederland te volgen; AstraZeneca.

DETAILS
Datum: zaterdag 17 oktober 2020, start om 11:00 (tot ca. 13:00).
Locatie: Het Bolwerk | Ravelijn 55 | Apeldoorn | Osseveld
Toegang: gratis voor inwoners van Apeldoorn.

Omdat het aantal stoelen beperkt is, kunnen bezoekers een stoel reserveren via de website van GB APELDOORN via deze link.