zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Notariskantoor Perlot keert terug in Apeldoorn

Foto: Notariskantoor Perlot

Op 22 september jl. is mr. R.A. Perlot beëdigd tot notaris in Apeldoorn. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader, mr. A.C.P. Perlot, die meer dan 30 jaar actief is geweest in het notariaat. Het kantoor is wederom gevestigd in het pand op de vertrouwde locatie, hoek Regentesselaan en Van Rhemenslaan, aan het Oranjepark.

Al tijdens zijn studie is hij in 2001 zijn carrière begonnen op het notariskantoor van zijn vader. Het omgaan met mensen en het oplossen en uitwerken van hun problemen en vragen is hem op het lijf geschreven. Daarbij heeft hij een persoonlijke en toegankelijke manier van omgaan met zijn cliënten en kan hij de complexe juridische taal helder uitleggen.

Gecertificeerd executeur
Notaris mr. R.A. Perlot richt zich op de algemene notariële praktijk, met de nadruk op personen- en familierecht en onroerend goed. Hij is gecertificeerd executeur en vereffenaar van nalatenschappen. Een van zijn specialisaties is daarom het afwikkelen van erfenissen, ook in opdracht van de Rechtbank.

Het monumentale pand waarin het kantoor is gehuisvest wordt binnenkort gemoderniseerd met behoud van de klassieke elementen, waaronder de prachtige plafonds. Dat past perfect bij de visie van de notaris die het traditionele ambt op een moderne eigentijdse manier uitoefent.