zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Uitwisseling met namiddagconcert PJB en Juliana Marken

Foto: Prinses Juliana Beekbergen

In het kader van een onderlinge uitwisseling tussen twee muziekverenigingen bezoekt Chr. muziekvereniging Juliana uit Marken op zaterdag 12 oktober harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB). Beide orkesten geven om 16:00 uur een afsluitend namiddagconcert in de Hervormde Kerk Beekbergen, waarbij de entree vrij is. 

In 2017 bracht PJB als eerste een bezoek aan Marken, waarbij PJB door de leden van Marken werd rondgeleid door het dorp. Ditmaal is het de beurt aan PJB om de muzikanten uit Marken iets van Beekbergen te laten zien. Leden van beide orkesten brengen overdag een bezoek aan het Ford museum en papiermakerij de Ruitersmolen.

Om 15:30 uur, voorafgaand aan het namiddagconcert, zal de malletband Juliana Marken een optreden buiten bij de Hervormde Kerk verzorgen. Zowel de malletband als het harmonieorkest van Marken zullen optreden in opvallende en traditionele Marker klederdracht. PJB staat onder leiding van Marten van der Wal. Arnold Span is de dirigent van Juliana Marken. Het namiddagconcert zal worden afgesloten met het gezamenlijk spelen van het nummer Yellow Mountains.

Meer informatie over PJB is te vinden op: www.harmonie-pjb.nl of op de Facebook-pagina van PJB.