zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Uitinapeldoorn.nl/thuismenu biedt lokale horecasupport

Foto: Apeldoorn Marketing

Het sluiten van de horeca is aangekomen als een mokerslag. Apeldoornse ondernemers zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en inmiddels zijn er verschillende afhaal- en bezorginitiatieven ontplooid. Om activiteiten onder de aandacht te brengen, zijn alle thuisbezorgd initiatieven in Apeldoorn gebundeld op uitinapeldoorn.nl/thuismenu.

Steun de lokale horecahelden
Op uitinapeldoorn.nl/thuismenu is een overzicht te vinden van alle afhaal- en bezorgopties in en rondom Apeldoorn. Er kan door gebruikers geselecteerd worden op verschillende filters. Waar heb je zin in? Welke dag? Welke locatie? Er is voor ieders wat wils. Op deze manier kunnen inwoners van Apeldoorn onze lokale ondernemers steunen. Door direct door te verwijzen naar de website van de aanbieder gaat 100% van de opbrengst naar de ondernemer. Met ruim 777.000 unieke websitebezoekers op jaarbasis hoopt Apeldoorn Partners met de inzet van dit platform extra zichtbaarheid en dus omzet voor de Apeldoornse horecaondernemers te kunnen genereren.

Up-to-date & aanmelden
Om het overzicht up-to-date te houden, wordt de tool uitinapeldoorn.nl/thuismenu diverse malen per week bijgewerkt. Horecazaken in Apeldoorn die plannen hebben voor een eigen bezorgservice of andere bijzondere services hebben om deze moeilijke tijd door te komen kunnen zich melden door te e-mailen naar redactie@apeldoornmarketing.nl.

De is een initiatief van Apeldoorn Partners, een samenwerkingsverband tussen Apeldoorn Marketing, Centrum Management Apeldoorn en Toeristisch Platform Apeldoorn.