zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Twee weekenden warm welkom in Teresiakerk

Foto: Roel Ottow

December, de betoverende feestmaand vol sfeer en gezelligheid, staat ook bekend als dé periode van cadeautjes kopen en geven. Om deze feestelijke maand extra bijzonder af te sluiten, organiseert Stichting Ateliers Apeldoorn een unieke tentoonstelling met het thema: ‘Geef ‘ns Kunst Kado!’

Tijdens de weekend-tentoonstelling op 9/10 en 16/17 december kunnen bezoekers genieten van kunstwerken die niet alleen te bewonderen zijn, maar ook te koop zijn, altijd voor een prijs van minder dan 200 euro. Kunstliefhebbers hebben de kans om originele kunstvoorwerpen te verwerven en tegelijkertijd lokale kunstenaars te ondersteunen.

Gedurende deze speciale weekenden zullen meer dan 20 kunstenaars aanwezig zijn met hun diverse werken. De tentoonstelling omvat een breed scala aan kunstvormen, waaronder keramiek, objecten, grafiek, foto’s, tekeningen, beelden, wolwerken en schilderijen. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen bezoekers genieten van de variatie en creativiteit van lokale kunstenaars.

De tentoonstelling vindt plaats in de Teresiakerk, gelegen aan de Haagwinde 91, vlakbij winkelcentrum Anklaar. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor zowel fietsen als auto’s. De tentoonstelling is gratis toegankelijk, en op zaterdagen en zondagen tussen 13:00 en 17:00 uur geopend. Bij koud weer blijft de buitendeur gesloten, maar bezoekers worden binnen des te warmer verwelkomd.

Kom langs, ontdek unieke kunstwerken en geef dit jaar eens iets bijzonders met ‘Geef ‘ns Kunst Kado!’