dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Dure decembermaand? Reis voordelig met het OV!

Foto: Ervaar het ov

Het is december, tijd voor Sinterklaas, kerst, oud & nieuw én… December Deals! Met de dagkaarten van Ervaar het OV reis je in december extra voordelig met de bus en regionale trein.

Ga je binnenkort een kerstmarkt afstruinen, familie bezoeken of inkopen doen voor de feestdagen? Voor ieder moment is er een goede December Deal! Van 1 december 2023 t/m 7 januari 2024 reis je in Gelderland, Overijssel en Flevoland extra voordelig met de bus en regionale trein. Dus ook in de kerstvakantie! Welke deal kies jij?

  • Dagkaart bus € 7,-
  • Dagkaart bus & regionale trein € 12,-
  • Dagkaart kids (t/m 11 jaar) bus & trein € 1,25

Bestel nu je dagkaart
Via ervaarhetov.nl/decemberdeals of de Ervaar het OV-app bestel je gemakkelijk een dagkaart naar keuze. De dagkaart bus is ook in de bus te koop. Bevalt de actie goed? Je mag zo vaak bestellen als je wilt!  Tip: Ga je gezellig met je vriendengroep of gezin op pad? Met de Meermanskaart bus reis je met maximaal 6 personen (waarvan minimaal 1 persoon 18 jaar of ouder) een hele dag met de bus voor maar € 20,-. Je koopt deze dagkaart in de bus.  

Actievoorwaarden
De e-tickets zijn geldig in de bus en/of regionale trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland (m.u.v. het stadsvervoer in Almere en Lelystad). De actie is niet geldig in NS-treinen. Met het e-ticket reis je van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Bekijk alle actievoorwaarden via ervaarhetov.nl/decemberdeals.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een samenwerking tussen de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis, EBS en RRReis. Wil je op de hoogte blijven van de acties, nieuws en tips van Ervaar het OV? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.