woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Twee weekenden kunst in de Teresiakerk

Foto: Stichting Ateliers Apeldoorn

De twee laatste weekenden van juni kan iedereen weer komen genieten van kunst in de Teresiakerk. Het leegstaande kerkgebouw aan de Haagwinde 91 is deze dagen ingericht door kunstenaar Theo Semeijn en zijn vrienden. Wie een kijkje wil nemen, is op 17/18 en op 24/25 juni van harte welkom tussen 13 en 17 uur.

Stichting Ateliers Apeldoorn heeft eerder met een grote groep Apeldoornse kunstenaars geëxposeerd in de Teresiakerk. In juni en juli zijn er verschillende kunstenaars die – steeds met een eigen invulling – hun werken laten zien.

Mixed materials
De expositie van kunstenaar Theo Semeijn gaat over vandaag: de tijd van transitie. Zelfs de  Theresiakerk zelf is in transitie, van Rooms Katholieke Kerk naar appartementen-gebouw. Een transitie/try-out vraagt om het experiment en mixed materials. In deze onzekere tijden is de try-out  zowel een voorstelling, als een opdracht om creativiteit na te streven. Ben je benieuwd geworden? Kom kijken naar wat Theo Semeijn samen met Suzanne Kelderman, René Ellenbroek en Ferry Staverman tonen.

Uit de privé-collectie van Theo Semeijn is ook werk te zien van:
Camiel Andriessen, Cees Andriessen, Fred Anvelink, Jacintha Bierens, Bas Fontein, Anke Land, Ineke Moes, Guido Nieuwendijk, Pier Pennings, Sybren Rodenhuis, Ranko Skenderija, Wim Streep, Marije Vermeulen, Doortje de Vries en Jan Freark Wierda

Stichting Ateliers Apeldoorn
De tentoonstelling vindt plaats onder de paraplu van Stichting Ateliers Apeldoorn, een kunstenaarscollectief van zo’n 30 professionele kunstenaars in de gemeente Apeldoorn. Meer informatie: www.ateliersapeldoorn.nl.