maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Rapper Josylvio op 19 april naar GIGANT in Apeldoorn

Foto: Gigant

Rapper Josylvio komt op 19 april voor een optreden naar GIGANT in Apeldoorn. Hij neemt LITT en FBO mee als voorprogramma’s en DJ Double U draait de avond aan elkaar. Josylvio is absoluut niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop en rap scene. In 2018 kwam hij met zijn derde album Hella Cash. Dit werd de bestverkochte en meest gestreamde plaat van 2018. Het concert start op 19 april om 19:00 uur. Tickets kosten €12,50 en zijn te koop aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Josylvio (1992) is een rapper van Egyptische/Nederlandse afkomst. Hij heeft in een krappe drie jaar tijd verschillende gouden en platina platen op zijn naam weten te schrijven. Zijn debuutsingle en tevens gouden plaat ‘Le7nesh’ bracht hij uit in 2015; een samenwerking met Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Het succes van zijn debuutsingle bleef niet lang onopgemerkt en al snel volgde zijn debuutalbum ‘Ma3seb’ in 2016 met nog meer samenwerkingen met o.a. Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje.

Josylvio bracht in 2017 zijn tweede album ‘Twee Gezichten’ uit en wist binnen een korte tijd gouden platen te ontvangen voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’ en ‘Kleine Jongen’. Zijn lead single ‘Westside’ is inmiddels platinum en hij en zijn muziek zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop en rap scene. Ook in het festival circuit maakt Josylvio zijn naam meer dan waar en stond hij inmiddels op WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summer Festival in Antwerpen.