zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

StadsOase op 14 juli van start met bierfestival BierOase

Foto: Gerard Oltmans

Ook dit jaar tovert GIGANT het Van Reekumplein (tussen CODA en GIGANT) in Apeldoorn op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus om tot de StadsOase. Dit festival zorgt voor een bomvol plein met muziek, eten en drinken. De StadsOase start dit jaar met een wel heel bijzondere editie: de BierOase! Verschillende bierbrouwers presenteren hun goddelijke gouden goedjes en verrassen je met bijzondere, nieuwe smaken en vertrouwde favorieten. De band Sonny Ragg zal deze BierOase zorgen voor funky riffs, dansbare grooves en een goede dosis rock ’n roll. Iedereen is van harte welkom tussen 14:00 en 20:00 en de toegang is gratis.

Tijdens de BierOase kun je genieten van veel heerlijke bieren van verschillende brouwers en aanbieders. Zo proost je met bieren van o.a. Brouwerij Mannenpap, DAVO Bieren, Puik Bieren, Brouwerij De Buurmannen en Hopdonders. Ook is GIGANT zelf aanwezig met drie eigen bieren: School of Hop, Back in Black en Andy Warhop. Wijnliefhebbers komen aan hun trekken met de bijzondere wijnselectie van sommeliers van Vintake.

Sonny Ragg
Sonny Ragg is een band die gaat voor funky rock ‘n roll. De Bosche band is inmiddels een mengelmoes van muzikanten uit heel het land. Ze gaan voor dansbare nummers op geheel eigenwijze en rauwe manier gespeeld. Op het podium brengt de band veel energie waardoor menig publiek uit zijn dak gaat. De inspiratie wordt gevonden in het werk van grootheden zoals James Brown, Lenny Kravitz, Wild Cherry en The Black Crowes. Hou je van Hammond, funky riffs en dansbare grooves…dan is Sonny Ragg er voor jou!