zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Blotevoetenwandeling op de Loenermark

Foto: Robin Captijn

Schoenen uit en lopen maar! Wandelen op blote voeten is ontspannend en gezond. Daarom organiseren de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen op zondag 28 juli een blotevoetenwandeling op de Loenermark.

Dit gebeurt onder leiding van de deskundige voetspecialist Robin Captijn. Niet over een speciaal blotevoetenpad, maar gewoon over enkele paden op de Loenermark. Robin vertelt ons over het belang van lopen op blote voeten. Hij laat de deelnemers ook een aantal oefeningen doen. Het belooft dus een bijzondere ervaring te worden. Een rugzak meenemen om onderweg sokken en schoenen in te doen is aan te raden.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld). Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Chris Holtslag, tel. 06-47368561 of Herman Heskamp, tel. 06-16862394.

Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.