zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vue Openlucht Filmfestival in Apeldoorn maakt filmprogramma bekend

Foto: Accres

Bioscoopketen Vue en Accres Apeldoorn organiseren voor de 27ste keer het populaire Vue Openlucht Filmfestival. Van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 31 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek vertoond in het prachtige stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Vanaf vandaag is het filmprogramma bekend en is de verkoop voor het filmfestival van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Mede dankzij de unieke locatie midden in de natuur is het Vue Openlucht Filmfestival de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Ook dit jaar biedt het filmfestival 1000 zitplaatsen in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen. Het filmaanbod is dit jaar enorm gevarieerd. Het programma bestaat onder andere uit de voorpremière van de actiefilm Anna, de première van sci-fi film Matrix en ook The Lion King wordt vertoond. Daarnaast wordt de succesfilm Bohemian Rhapsody nog één keer exclusief vertoond op het filmfestival. Online zijn kaarten te koop voor €10,-. Aan de kassa kost een kaart €12,50. Vue Movie Pass houders kunnen voor €2,50 een kaart kopen voor het festival.

Wild donderdag 22 augustus
Anna (voorpremière) vrijdag 23 augustus
Toy Story 4 zaterdag 24 augustus
Stuber zondag 25 augustus
Midsommar maandag 26 augustus
Poms dinsdag 27 augustus
Blinded By The Light woensdag 28 augustus
Matrix (première) donderdag 29 augustus
Bohemian Rhapsody vrijdag 30 augustus
The Lion King zaterdag 31 augustus

Over Accres
Waar Vue verantwoordelijk is voor de techniek en het programma ligt de organisatie van het filmfestival in handen van Accres Apeldoorn BV. Accres is een multi-maatschappelijke dienstverlener en helpt opdrachtgevers bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. Accres beheert en exploiteert vastgoed met een maatschappelijk karakter. Denk hierbij aan zwembaden, kinderboerderijen, wijkcentra en gymzalen. Ook Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn valt onder de portefeuille van Accres. Accres organiseert voor het 27ste jaar het Openlucht Filmfestival om onder andere de attractiviteit van het Stadspark te vergroten en draagt daarmee bij aan het toeristisch toplandschap van de gemeente Apeldoorn. Dankzij de steun van sponsoren als Tapperuse kan de entreeprijs van het Vue Openlucht Filmfestival zo laag mogelijk gehouden worden en is het evenement voor iedereen toegankelijk.