zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sint roept Apeldoornse Piet-to-be op

Foto: Sint in Apeldoorn

Op 12 november komt Sinterklaas aan in Nederland. En ook in het Apeldoornse Pepernotenpark zal de Goedheiligman de kinderen verblijden met zijn komst. Sint heeft alleen één probleem, er zijn niet genoeg Pieten om zijn tocht naar Apeldoorn en het feest in de stad te begeleiden. Daarom roept Sinterklaas iedereen, die er ooit van droomde om Piet te worden, op om zich te melden.

Want het is een hele klus om met alle cadeaus voor de kinderen uit Spanje naar Nederland af te reizen. En er staan zoveel leuke activiteiten op het programma in het Pepernotenpark. Daar kan Sinterklaas alle hulp bij gebruiken!

Aanmelden
Daarom mag iedereen, vanaf 16 jaar, die altijd al een keer Piet wilde zijn én die beschikbaar is op 12 november 2022 zich melden bij de Sint. Dat kan door een mail te sturen aan sintinapeldoorn@gmail.com met daarin de naam, leeftijd, telefoonnummer en kledingmaat van de Piet-to-be.

Pepernotenpark
Één ding is zeker, hoe meer Pieten er op 12 november zijn om te helpen, hoe leuker het feest! Want dit jaar ontvangt Sinterklaas alle Apeldoornse kinderen graag in het Pepernotenpark. Dit park staat bij de meeste Apeldoorners bekend als het Oranjepark, maar krijgt voor de komst van de Goedheiligman voor één dag een andere naam. Er staan deze zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur heel veel leuke, spannende en coole activiteiten op de planning. Welke dat zijn, blijft nog even geheim!

Apeldoorns Sinterklaasjournaal
Er is ook goed nieuws voor alle kijkers van het Apeldoornse Sinterklaasjournaal! Want op 28 oktober, 4 en 11 november verschijnen nieuwe afleveringen online. En op 12 november is er een live-uitzending in het Pepernotenpark. Met het journaal blijven de Apeldoornse kinderen op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de komst van de Sint naar onze stad. Wie het journaal dit jaar presenteert, is met het pensioen van Jan de Hoop nog even onduidelijk… Of zal de oud-presentator voor deze Apeldoornse klus toch zijn koffiemokken weer even uit de kast halen?

Op de hoogte blijven
Op www.sintinapeldoorn.nl staat al het laatste nieuws over het Pepernotenpark. Alle informatie over de activiteiten komt daar binnenkort ook op staan. En het Apeldoorns Sinterklaasjournaal staat als eerste op deze website! Sla deze link dus even op bij de favorieten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.