zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gold concert met twee Gospelformaties

Foto: Vereniging The Young Church Singers

Op zaterdagavond 12 november wordt De Hofstad in Apeldoorn voor één avond omgetoverd tot een Gospel tempel. Kom genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te zitten.

Wervelende gospel night met een ‘gouden randje’
De gospelformaties YCS en NG hebben een repertoire dat bestaat uit een swingende cross-over mix van Gospel, Soul, RnB en Pop. Tijdens dit concert wisselen de klanken elkaar af van swingende, traditionele gospels tot nieuwe, soulvolle gospel en Nederlandstalige ballads. En de YCS live band giet hier een fijne groovy saus overheen. Deze gospel night heeft een ‘gouden randje’ omdat gospelformatie The Young Church Singers 50 (+2) jaar bestaat.

Met Nederlands bekendste gospeldirigent
Met de 5-koppige live band en 2 gospelformaties beleef je een feestelijke en muzikale gospel night. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nederlands bekendste gospeldirigent André Bijleveld.

Info & Tickets
Wil je zeker zijn van toegangskaarten? Koop dan je tickets online op http://www.ycs.nl/goldconcert. Een toegangskaart in de voorverkoop kost € 15,00. De kaarten aan de zaal zijn € 17,50.