dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Partyservice en Catering Van Laarhoven in nieuwe handen

Foto: Partyservice en Catering Van Laarhoven

Wie kent ze niet, Ton en Cobi van Laarhoven, van Partyservice en Catering Van Laarhoven. Bijna 50 jaar zijn zij al actief “een groot gedeelte samen met hun zoon Ivo” op het gebied van catering, evenementen en markten. In hun tienerjaren zijn zij gezamenlijk begonnen met hun onderneming en hebben dit uit weten te bouwen tot een van de bekendste cateraar in deze regio voor de zakelijke & particuliere markt.

U noemt een evenement en zij zijn er wel bij betrokken geweest:
Begonnen op de Apeldoornse markt en bij de Apeldoornse 4daagse. Mede organisator van het Bierfestival Bruisend Apeldoorn tot Koningsdag, van Bevrijdingsfestiviteiten voor Canadese veteranen tot afscheid Koninklijk Regeringsvliegtuig, van recepties tot privéfeesten

En deze lijst is nog lang niet af, en zeker ook niet het vertellen van alle avonturen die zij tijdens hun werk hebben meegemaakt, welk werk zij altijd met een lach hebben uitgevoerd. Misschien wordt over al die avonturen ooit nog een boek geschreven, want daar komt tijd voor vrij in de zeer nabije toekomst. Ton en Cobi hebben namelijk zelf het besluit genomen om hun catering activiteiten over te dragen. Formeel is dit geschied per 1 oktober 2022, maar Ton en Cobi blijven achter de schermen nog zeker actief, ook om hun opvolgster te ondersteunen en bij te staan met raad en daad.

Die opvolgster is Chantal de Haan, die al enige jaren een horecagelegenheid uitbaat op de FSG Campus. Daarnaast is Chantal zakelijk in de catering al enige jaren actief onder de naam Urban Café.

De eerste grote groep waarvoor het eten werd verzorgd was de groep voetballers van de Global Football Academy. Daarnaast verzorgt zij voor de jongerengroep van Youngster al langere tijd de halal-maaltijden.

En spreken wij over recent dan mag niet onbenoemd blijven het tijdelijk verzorgen van ontbijt, lunch en diner voor zo’n 200 Oekraïense vluchtelingen op de FSG-campus.

Op de FSG-campus bevindt zich ook de fantastisch geoutilleerde keuken waarin alle maaltijden en hapjes gereed worden gemaakt. Dat gebeurt door een team van internationale en ervaren horecamensen die hun vak zeer goed verstaan en die enthousiast elke uitdaging aangaan die van hen wordt gevraagd. Eigenlijk kun je alles aan hen vragen en eigenlijk is ook alles mogelijk. Het eten wordt met plezier en vakkundig gemaakt, en dat proeft u!

Natuurlijk vraagt een overname zoals hiervoor genoemd om een feestje, zowel een afscheid van Ton en Cobi als een welkom Chantal, hetgeen gevierd gaat worden op 27 oktober 2022 van 16.00 tot 19.00 uur, Urban Cafe, Laan van Westenenk 4 te Apeldoorn.