zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Scouts verkopen kerstbomen en helpen Voedselbank

Foto: Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell

Net als voorgaande jaren verkopen de scouts van scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell, “Die scoutinggroep bij de Naald”, een gevarieerd aanbod aan kerstbomen.

Ook dit jaar hebben ze verschillende soorten bomen, bijv. nordmann bomen of blauwsparren. “De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat volledig naar onderhoud en renovatie van de diverse gebouwen.” zegt Tineke Wiersma, voorzitter van de scoutinggroep. “In deze gebouwen komen iedere zaterdag 200 jeugdleden bijeen om samen verschillende activiteiten te ondernemen.”

Ook doet de scoutinggroep iets voor een ander. Naast de kerstbomenactie zamelen ze etenswaren in voor de Voedselbank Apeldoorn. “Alle leden nemen iets mee. Zo dragen we samen bij aan een fijne kerst voor iedereen.” zegt Tineke. Onder andere thee, koffie, soep of vis in blik, houdbare melk, kruidenmix en beschuit zijn van harte welkom.

Op zaterdag 7 en 14 december kunt u van 9:00 uur tot 17.00 uur langs komen aan de Jachtlaan 4-6 om onder het genot van een lekker warm drankje bij de kerstkraam een mooie boom uit te zoeken en uw donatie te doen voor de Voedselbank.