maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Roots in the Woods festival verhuist naar Paleis Het Loo

Foto: Beeldbank Apeldoorn Marketing

Na 10 edities van het sfeervolle herfstfestival Roots in the Woods in het Apeldoornse Beekpark, kondigde de organisatie vorig jaar aan op zoek te zijn naar een nieuwe festivallocatie. Een locatie met mogelijkheden voor een vernieuwde opzet van het festival en ruimte om te kunnen werken aan een programma vol verrassing, verwondering en verbazing. Roots in the Woods en Paleis Het Loo zijn blij te kunnen melden dat de tuinen en het Stallenplein dit jaar deze gedroomde locatie zijn.  

Dat het festival en Paleis Het Loo juist in dit enorm lastige ‘corona-tijdperk’ tot elkaar zijn gekomen, bewijst dat Paleis Het Loo en de festivalorganisatie graag met elkaar in zee willen gaan. Ook al zijn grote mensenmassa’s in het najaar nog uit den boze, beide organisaties willen graag laten zien wat mogelijk is binnen de geldende maatregelen. Vanwege de Vernieuwing & Verbouwing van Paleis Het Loo, vindt het Roots in the Woods festival dit jaar plaats in het laatste weekend van september in plaats van medio oktober.

Bezoekers van het festival kunnen tijdens deze bijzondere editie rekenen op de vertrouwde Roots-programmering met onder andere muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten. Extra lekker dit jaar; streekproducten en -gerechten staan deze editie volop in de spotlights!

Hou de komende weken de websites van Roots in the Woods en Paleis Het Loo in de gaten voor meer informatie over het programma. Vanzelfsprekend wordt dit ook gedeeld via de gebruikelijke social media kanalen.