maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Prinses Juliana Beekbergen geeft twee concerten in zomerse sferen

Foto: PJB

Op 3 juli vindt het eerste concert plaats bij Zorgcentrum ‘De Vier Dorpen’ aan de Loenenseweg 39 te Beekbergen. Om 19:15 uur begint het opleidingsorkest onder leiding van dirigent Harald van Neck het concert met bekende nummers als ‘La Caracolá’, ‘Paseo de Otono’ en ‘Jurassic Park’.

Om 19:45 uur neemt interim dirigent Karel van den Berge het stokje over en zal het harmonieorkest een zomers programma ten gehore brengen. Naast lichte en Spaanse nummers als ‘Africa’, ‘Sway’ en ‘Latin Gold’ speelt PJB ook de mars ‘Triunfa la Paz’. Ten slotte nog enkele feestelijke uitsmijters met de ‘Gebroeders Ko medley’ en muziek van Guus Meeuwis.

Op donderdag 4 juli treedt PJB vanaf 19:00 uur op bij de jaarlijks terugkerende Veluwse Avondmarkt in Beekbergen. Het orkest is te vinden tegenover de Dorpskerk in Beekbergen, nabij de kruising van de Kerkweg en de Papenberg. Wederom brengt het harmonieorkest een mooi en zomers programma. Voor beide concerten geldt vrije toegang.

Bent u door dit bericht enthousiast geworden over PJB en het samen muziek maken? Muziek geeft plezier, verbindt en maakt slim. PJB geeft blazers en slagwerkers iedere woensdagavond de gelegenheid om samen in orkestverband te repeteren, op nog geen tien autominuten afstand van de wijk de Maten. In een ontspannen sfeer wordt onder deskundige leiding gewerkt aan een gevarieerd programma, dat tijdens concerten zowel binnen als in de openlucht wordt uitgevoerd. Prille beginners kunnen meespelen in een jeugdorkest waarna, via doorstroming naar het opleidingsorkest, het harmonieorkest volgt. Ervaren muzikanten kunnen na overleg met de dirigent instromen in het harmonieorkest. PJB draagt al jaren bij aan het muziekonderwijs op basisscholen en wil iedereen die vragen heeft over instrumentale lessen adviseren over instrumentkeuze en docenten. Ook geeft PJB diverse instrumenten in bruikleen. Wilt u meer weten? Bezoek onze website, kom eens langs op een repetitieavond of pak de telefoon. Wij vertellen u graag meer.

Meer informatie over PJB is te vinden op: www.harmonie-pjb.nl of op de Facebook-pagina van PJB.