zondag, september 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Prikkelarme filmvertoning in GIGANT

Foto: Gigant | Mark de Blok

In samenwerking met NAH ontmoetingsochtenden van Tamara Neeft en Pier Hettema programmeert GIGANT vanaf 2023 elke vierde vrijdagochtend van de maand een prikkelarme filmvertoning. De pilot van deze prikkelarme filmvertoningen vindt plaats op vrijdag 25 november a.s. om 11:00 uur. Tijdens deze pilot is de film Stromboli met o.a. Elise Schaap te zien. Kaarten voor de prikkelarme filmvertoning zijn te koop aan de balie van GIGANT en via www.gigant.nl.

Iedereen is welkom tijdens deze maandelijkse ochtendvertoningen waarin een aantal aanpassingen worden gedaan t.o.v. de gebruikelijke filmvertoningen. Zo is er geen muziek bij de inloop van de film,  wordt de geluidssterkte van de film aangepast, gaat het zaallicht tijdens de vertoning uit, opent de zaal al 15 minuten voor aanvang en is er altijd 15 minuten pauze in de film. De prikkelarme film wordt iedere vierde vrijdag van de maand vertoond mits er geen andere activiteiten zijn. Kijk daarom voor je bezoek aan de prikkelarme film altijd op deze website om te zien of er geen wijzigingen zijn in de programmering.

Over de film

Sara (Elise Schaap) arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.