zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Politie doet inval in bedrijfspand aan de Sleutelbloemstraat

Aanhouding handboeien
Foto: Politie.nl

Op basis van verkregen informatie is er een onderzoek gestart en is er een inval gedaan in een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. De politie heeft hierbij gebruik gemaakt van de expertise van het arrestatieteam vanwege de aard van deze zaak. Collega’s van de Mobiele eenheid waren ter ondersteuning aanwezig bij de zoeking en voor het handhaven van de openbare orde.

Ook het LFO was later ter plaatse om onder andere eventuele sporen veilig te stellen. De burgemeester heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten op grond van de wet Damocles.

Er zijn verschillende goederen in beslag genomen. De bewoner van het pand en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Zij zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid in het onderzoek.

Aangezien het onderzoek in volle gang is kan de politie momenteel geen verdere toelichting geven. Informatie over eventuele verdachte(n) en hun verleden worden vanwege de privacy geen uitspraken over gedaan door de politie.