maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apenheul opnieuw uitgeroepen tot beste werkgever

Foto: Apenheul

Apenheul is voor de derde keer onderscheiden als World-class Workplace door Effectory.  Dit onafhankelijke label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Apenheul om de bevlogenheid onder haar medewerkers te bevorderen.

In een organisatiebreed onderzoek konden medewerkers van Apenheul hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie beoordelen. Apenheul is naar aanleiding van de resultaten uitgeroepen tot World-class Workplace, omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de Nederlandse benchmark liggen.

In 2017 en 2019 werd het Apeldoornse dierenpark ook al onderscheiden. “Het is prachtig om deze onderscheiding opnieuw te mogen ontvangen”, vertelt Apenheul-directeur Roel Welsing trots. ” De bevlogenheid van onze medewerkers komt overduidelijk naar voren in de resultaten. Dit zegt veel over de passie die overal voelbaar is en waarmee wij ons als organisatie onderscheiden. Onze missie is liefde voor dieren en natuur stimuleren. Dat onze medewerkers zoveel liefde voor ons park, onze dieren en gasten hebben is onze grootste kracht.”

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Medewerkers maken bovendien het verschil.