woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Platform Amateurkunst lanceert website voor alle Apeldoornse amateurkunstenaars en -verenigingen

Foto: Pixabay

Platform Amateurkunst Apeldoorn heeft een website gelanceerd voor alle amateurkunstenaars in Apeldoorn. De website wordt gebruikt als platform waarbij amateurkunstenaars en verenigingen uit Apeldoorn zich kunnen aansluiten. Via het platform komen ze op een laagdrempelige manier in contact met andere amateurkunstenaars, groepen en organisaties en hebben ze de mogelijkheid agenda-items en/of advertenties te plaatsen. Deelname aan het platform is gratis: www.amateurkunstapeldoorn.nl.

Leden van de website mogen vraag en aanbod plaatsen, mits het aanbod cultureel georiënteerd en niet commercieel is. “De bedoeling van de website is echt het samenbrengen van amateurkunstenaars, groepen en organisaties. Ook instellingen die op een of andere manier de amateurkunst faciliteren zijn van harte welkom.” Vertelt André Jansen, cultuurmakelaar bij GIGANT. Hij vervolgt: “De website voorziet in een behoefte onder de amateurs. De site is nu ongeveer een maand online en al 53 leden hebben zich aangemeld.”

Platform Amateurkunst Apeldoorn
In 2017 is het Platform Amateurkunst Apeldoorn opgericht om de kracht van de vele amateurverenigingen en beoefenaars in Apeldoorn te bundelen en de onderlinge samenwerking te verstevigen. Het Platform wordt ondersteund door de gemeente Apeldoorn.