maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Paasevenement Simply Jesus viert vijfjarig bestaan met gratis toegangskaarten

Foto: Stichting Go and Tell

Op Tweede Paasdag, 13 april 2020, vindt voor de vijfde keer het Paasevent Simply Jesus plaats. Om die reden worden toegangskaarten eenmalig gratis aangeboden. Vanwege de flinke groei is bovendien gekozen voor een nieuwe locatie met meer ruimte: het Omnisport in Apeldoorn.

Een goede band, inspirerende sprekers en een flitsend kinderprogramma vormen de basis van het Paasevent. Tijdens deze vijfjaars special brengt spreker David de Vos twee laagdrempelige en pakkende boodschappen. “Simply Jesus is een moment om los te komen van alle drukte en hectiek. Een moment om stil te staan bij waar het met Pasen écht om draait: Jezus overwon de dood en wil contact met ons”, aldus David de Vos.

Nieuwe locatie: Omnisport Apeldoorn
Sinds de start van Simply Jesus is het bezoekersaantal flink gestegen. Dit jaar worden tussen de vijfduizend en zevenduizend bezoekers verwacht. Daarom wijkt Simply Jesus uit naar een nieuwe locatie: Omnisport in Apeldoorn. Deze locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar biedt ook gratis parkeergelegenheid.

David de Vos: “We pakken dit jaar flink uit, omdat we geloven in een grote God. Tijdens het evenement willen we iets van die grootheid laten zien. Omdat we zoveel mogelijk mensen (jong en oud, gelovig en ongelovig) de kans willen geven om dit mee te maken, hebben we voor het Omnisport gekozen. Om verzekerd te zijn van een toegangskaartje is (gratis) aanmelding vooraf verplicht via www.simplyjesus.nl.

Meubelboulevard
Op Tweede Paasdagen trekken veel Nederlanders naar de meubelboulevard. “Een prima gezins-uitje, dat zeker, maar Simply Jesus als gezin meemaken doet daar zeker niet aan onder,” aldus David de Vos. Het programma staat open voor iedereen. Ook voor mensen die niet in God geloven en wel eens willen weten waar Pasen over gaat of wie Jezus eigenlijk is. Voor kinderen van de basisschool is er een spectaculair en afwisselend eigen programma.