vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Op expeditie tijdens Open Dag Scouting

Foto: SWIII/LBP

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell (SWIII/LBP) houdt op zaterdag 15 juni van 09:30 tot 16:30 uur een Open Dag op hun terrein aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Kinderen van alle leeftijden en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn die dag van harte welkom om kennis te maken met scouting.

Activiteiten
Tijdens deze Open Dag is er van alles te doen op het prachtige stuk bos aan de Jachtlaan. Alle activiteiten tijdens de Open Dag passen binnen het survival-thema: ‘Expeditie Scouting’. In het bos zullen verschillende activiteiten plaatsvinden die de uitdaging en het plezier van scouting hebben. Zo is er een uitdagende klimmuur, een heuse rodeostier en worden er de mooiste kampvuurtjes gemaakt. Er is voor iedereen wat te doen, dit is ook iets waar scouting voor staat. De ouders kunnen op verschillende punten informatie over scouting en de scoutinggroep verkrijgen gedurende de dag, terwijl de kinderen zich vermaken met alle georganiseerde activiteiten.

Programma

Net zoals elke zaterdag heeft de scoutinggroep een ochtend- en een middagprogramma. Dit houdt dat er tussen 09:30 en 12:00 allerlei activiteiten plaatsvinden. Om 14:00 starten de activiteiten vervolgens opnieuw en deze gaan door tot 16:30.

Vrijwilligers
Bij scoutinggroep SWIII/LBP zijn vrijwilligers van harte welkom! Dus ben jij creatief, avontuurlijk, verantwoordelijk en een teamspeler? Dan ben jij diegene die ze zoeken om leiding te komen geven. Scoutingervaring is absoluut niet noodzakelijk. Dus kom zaterdag 15 juni naar het terrein aan de Jachtlaan in Apeldoorn voor meer informatie of kijk op www.sw3lbp.nl.