woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Inschrijving geopend voor Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn

Foto: Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn

Van dinsdag 9 tot en met 12 juli staat de 69e editie van de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn op de agenda. Vanaf woensdag 15 februari kunnen liefhebbers zich inschrijven via de website https://www.4daagseapeldoorn.nl. Deze vierdaagse, die al sinds 1954 wordt georganiseerd, is een geliefd evenement onder wandelaars in Nederland. Het begint altijd op de tweede dinsdag van juli en biedt deelnemers de kans om te genieten van de prachtige Veluwse natuur, inclusief bossen, heidevelden, zandverstuivingen en pittoreske dorpen.

De Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn verwelkomt een diverse groep wandelaars, van traditionele wandelsporters tot recreatieve wandelaars. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 12, 20, 30 en 40 km en hebben de optie om één, twee, drie of vier dagen te lopen. Het evenement staat open voor iedereen, of je nu voor een prestatie wandelt of gewoon voor plezier, gezondheid of sociale contacten.

Het aantal wandelaars dat deelneemt aan de Vierdaagse Apeldoorn groeit, wat mede te danken is aan de mooie routes, gezellige sfeer en vriendelijke vrijwilligers. De organisatie blijft het wandelen in Apeldoorn stimuleren en streeft ernaar om de stad verder op de kaart te zetten en haar activiteiten uit te breiden.

Elke dag van de vierdaagse verkent een ander gebied van Apeldoorn, met dit jaar opnieuw enkele wijzigingen om de wandelervaring te verbeteren. Deelnemers genieten van de natuurlijke schoonheid van locaties zoals Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Paleis Het Loo, Vaassen, Orderbos, Berg en Bos, Hoog Soeren, Radio Kootwijk en Het Leesten.

Wie zich vóór 28 februari inschrijft, kan gratis deelnemen aan de Midden Veluwetocht op 2 en 3 maart vanaf Van der Valk hotel De Cantharel in Ugchelen. Schrijf je dus vanaf 15 februari in voor de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn via https://www.4daagseapeldoorn.nl.