zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

“Ontmoet Sinterklaas in de echte stoomtrein”

Foto: Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Het kan je niet ontgaan zijn dat Sinterklaas en zijn Pieten onlangs weer in ons land zijn aangekomen. Deze keer met de stoomlocomotief van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) en dat gaat de VSM natuurlijk vieren.

Want jij kan de in de “echte” sinterklaas trein de sint ontmoeten. Hoe leuk is dat!! Op zondag 1 december komt Sinterklaas met een heleboel Pieten naar de stoomtrein van de VSM, om samen met jullie heerlijke pannenkoeken te eten.

In Beekbergen staat Sinterklaas al op jullie te wachten totdat de Pieten de trein klaar hebben gezet, hopelijk loopt dat allemaal gesmeerd. Denk jij dat de Pieten alles op tijd klaar hebben of zouden ze er een pepernotenbende van maken?

De Pieten fluiten op de conducteursfluit, de machinist trekt aan de stoomfluit… Het is tijd om te vertrekken voor een reis vanuit Beekbergen naar Eerbeek. Tijdens de rit over de Veluwe kunnen jullie samen met Sinterklaas en de Pieten genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet. Let tijdens de rit goed op, want de Pieten kunnen zomaar jouw pannenkoeken opeten!

Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig pannenkoeken eten, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje.

De Sinterklaas-Pepernoten-Express zal op zondag 1 december vertrekken vanaf het station in Beekbergen. Reserveren is verplicht, kijk voor meer informatie op www.stoomtrein.org

Maar wees er snel bij, want vol is vol.

2 Comments

Reageren is niet meer mogelijk